Keanu Reeves: “Seuraava elokuvani on rankinta mitä olen ikinä tehnyt”

07.12.2022 08:10 Muropaketin toimitus

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 4 saa ensi-iltansa Suomessa 22. maaliskuuta 2023.

Keanu Reeves palaa rakastetun, kuolema jatkuvasti kintereillään kulkevan palkkatappajan rooliin jälleen ensi keväänä, kun John Wick: Chapter 4 julkaistaan maaliskuussa.

Reeves saa elokuviensa toimintakohtaukset näyttämään kevyen helpoilta, mutta tätä ne eivät kuitenkaan kuvauksissa olleet. Tuoreessa haastattelussa (Comic Bookin kautta) Reeves kertoo neljännen John Wickin kuvausten olleen erityisen rankkoja.

“John Wick 4 on rankin elokuva, mitä olen ikinä tehnyt. Tarkoitan tätä rankkuutta siis toimintakohtausten suhteen. Mutta se taas tekee elokuvasta niin hyvän”, Reeves kommentoi.

Reevesin lisäksi Chad Stahelskin ohjaaman elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins, Clancy Brown, Natalia Tena, Marko Zaror ja Ian McShane.

Ensimmäinen John Wick löytyy Suomessa suoratoistossa Viaplaysta, Ruutu+:sta ja C Moresta, John Wick: Chapter 2 puolestaan Viaplayn ja C Moren lisäksi Netflixistä, mutta kolmas osa on tällä hetkellä saatavilla vain myynti- ja vuokraversiona.