Uusimmat

Keanu Reeves tekee vihdoinkin elokuvan, jota näyttelijältä on toivottu jo 17 vuotta

19.09.2022 06:28 Muropaketin toimitus

Constantine

Keanu Reeves kertoi muutama vuosi sitten haluavansa yhä tehdä jatko-osan DC Comicsin Hellblazer-sarjakuvista ammentaneelle Constantine-elokuvalleen. Nyt näyttelijän – ja monen fanin toive – on vihdoinkin toteutumassa.

The Hollywood Reporterin mukaan Warner Bros. on kehittämässä jatko-osaa vuoden 2005 Constantine-elokuvalle. Keanu Reevesin lisäksi myös alkuperäinen ohjaaja eli Nälkäpeleistäkin tuttu Francis Lawrence on mukana projektissa. Käsikirjoituksesta vastaa Hollywoodin konkareihin kuuluva Akiva Goldsman, joka myös tuottaa elokuvan yhdessä J.J. Abramsin ja Hannah Minghellan kanssa.

Contantine 2:n tuotanto- tai julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu.

Joka paikkaan ehtivä J.J. Abrams on kehitellyt aiemmin HBO Maxille omaa Constantine-sarjaa, mutta nyt tuo hanke on pistetty jäihin. On tosin mahdollista, että kehitystyö jatkuu ja Constantine-sarja julkaistaan myöhemmin jossain muussa suoratoistopalvelussa.

Vuoden 2005 elokuva löytyy tällä hetkellä suoratoistona HBO Maxista. IMDb:ssa arvosanan 7,0/10 saaneen elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Yliluonnollisia ilmiöitä tutkiva John Constantine (Keanu Reeves) yritti nuorena itsemurhaa,mikä eväsi häneltä pääsyn taivaaseen. Nyt hän manaa maan päällä sääntöjä rikkovia demoneja takaisin helvettiin taivaspaikan toivossa.”