Keanu Reevesiltä piti ilmestyä alkavana kesänä kaksi uutta leffaa – Nyt ne molemmat saattavat jättää elokuvateatterilevityksen kokonaan väliin

19.05.2020 13:16 | Muropaketin toimitus

Keanu Reevesiltä piti ilmestyä tänä vuonna parikin elokuvaa valkokankaille. Nyt on mahdollista, että elokuvateatterilevitys jää väliin kokonaan.

Paavo Pesusieni: Vapaalla jalalla -elokuvan (The SpongeBob Movie: Sponge on the Run) piti saada ensi-iltansa alkukesästä ja Bill & Ted 3:n loppukesästä. Keanu Reevesillä on rooli molemmissa hassutteluissa – Paavo Pesusienessä tosin huomattavasti pienempi kuin Bill & Tedin jatko-osassa.

Koronaviruksen sulkemat elokuvateatterit avataan toivottavasti kesällä, mutta on hyvin mahdollista, ettei Keanu Reevesin kumpaakaan elokuvaa niissä esitetä. CNN:n haastattelema Exhibitor Relationsin analyytikko Jeff Bock on vihjannut, että Reevesin molemmat elokuvat ovat sellaisia, että ne saatetaan hyvin julkaista suoraan suoratoistopalveluissa koronan takia.

Studiotasolla mahdollista suoraa digijakelua ei ole vielä kommentoitu. Eikä ihme, sillä vielä on epäselvää a) avataanko teatterit laajasti kesällä ja b) milloin uusia elokuvia ylipäänsä aletaan tuoda valkokankaalle.