Keanu Reevesin paras roolihahmo sitten Matrixin palaa kesällä 2019 valkokankaalle

15.09.2017 12:40 | Muropaketin toimitus

Keanu Reeves on esittänyt koirarakasta palkkatappajaa jo kahdessa John Wick -elokuvassa, eikä tarinaa ole suinkaan saatu vielä päätökseen.

Bleeding Cool -sivuston mukaan John Wick: Chapter 3 on saanut Lionsgatelta vihreää valoa, ja elokuvan esituotanto on jo aloitettu. Ensi-ilta on luvassa 17.5.2019. John Wick: Chapter 3 on siis parin vuoden päästä yksi Hollywoodin kesäkauden avauksista, mikä viitannee aikaisempaa isompaan budjettiin.

Vuonna 2014 ilmestynyt John Wick maksoi vajaat 39 miljoonaa dollaria, ja ylsi lähes 90 miljoonan dollarin lipunmyyntiin. Jatko-osa John Wick: Chapter 2 (2017) maksoi myös noin 40 miljoonaa, mutta keräsi teatterikierroksellaan peräti 171,5 miljoonaa dollaria. Ei siis yllätys, että studio haluaa tällä kasvukäyrällä panostaa kolmanteenkin osaan.

John Wick: Chapter 3:n käsikirjoituksesta vastaa Derek Kolstad ja ohjauksesta Chad Stahelski. Molemmat miehet ovat olleet elokuvasarjan tekemisessä mukana alusta asti, mikä on lupaavaa jatkonkin kannalta.

Kolmannen leffan lisäksi tekeillä on myös John Wick -tv-sarja. Nimellä The Continental kulkeva sarja ei keskity Keanu Reevesin hahmoon, mutta näyttelijä ilmeisesti esiintyy sarjassa säännöllisesti.

Muropaketin uusimmat