Uusimmat

Kehuttu selviytymispeli muuttuu tv-sarjaksi – Star Wars -sarjan käsikirjoittaja puikoissa

19.07.2022 11:00 Muropaketin toimitus

Grounded-pelistä valmistellaan animoitua tv-sarjaa Star Wars: The Clone Wars -sarjan käsikirjoittajan johdolla.

Pari vuotta sitten early access -versiona ilmestyneen Groundedin idea on tuttu kasariklassikosta Kulti, kutistin kakarat. Nuoret sankarit kutistetaan vahingossa hyönteisten kokoisiksi, ja heidän täytyy selviytyä takapihan ruohikon vaarallisessa maailmassa.

Obsidian Entertainmentin verkkopeli on saanut paljon kehuja ja suosiota osakseen, ja nyt sen pohjalta aiotaan tehdä tv-sarja. Deadline raportoi, että Obsidian ja pelin julkaisija Xbox kehittävät sarjaa yhdessä kolmen tuotantoyhtiön kanssa.

Sarjan käsikirjoittajaksi on valittu Brent Friedman, joka tunnetaan parhaiten pidetyn Star Wars: The Clone Warsin sekä Star Trek: Enterpisen käsikirjoittajana. Ohjaajaksi on kiinnitetty Halo-pelien parissa aiemmin työskennellyt Brien Goodrich.

Tulevan Grounded-sarjan yksityiskohdista ei vielä paljon tiedetä, mutta perusidea on sama kuin pelissä. Neljä kaverusta kutistetaan parin tuuman kokoisiksi, ja heidän tulee kamppailla selviytyäkseen takapihan viidakossa sekä ”selvittää valtava salaliitto, joka uhkaa heidän kotikaupunkiaan”. Tv-sarjan julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Grounded on edelleen saatavilla varhaisversiona PC:lle ja Xbox-konsoleille. Pelin virallinen julkaisu nähdään syksyllä, ja sen trailerin näet alta.

Muropaketin uusimmat