Kesäkuussa Netflixissä: Jessica Jonesin päätöskausi, lisää Christopher Melonin Happya, Black Mirroria, Darkia, Designated Survivoria…

01.06.2019 09:00 | Muropaketin toimitus

Kesäkuussa Netflixissä jatkuu koko joukko kiinnostavia sarjoja. Happy! saa toisen kauden, Black Mirror viidennen, saksalainen Dark toisen kauden… Marvelin Jessica Jonesista julkaistaan kolmas ja samalla viimeinen tuotantokausi ja uusia sarjoja edustaa esimerkiksi Kertomuksia kaupungista. Elokuvapuolella tulossa on muun muassa Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin komedia Murhamysteeri.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat kesäkuussa:

Happy!, kausi 2 – 5. kesäkuuta
Raitistuneempi Nick (Christopher Meloni) taistelee ollakseen kunnon perheellinen mies. Toisella kaudella pääsiäisen aikaan pahikset nousevat vapauttaakseen Nickin henkilökohtaiset demonit.

3%, kausi 3 – 7. kesäkuuta
Brasilialaisen teinisarjan kolmannella kaudella Michele luo idyllistä, kaikille avoinna olevaa pyhäkköä. Kriisin iskiessä hän joutuu kuitenkin suunnittelemaan valintaprosessin itsekseen.

Kertomuksia kaupungista (Tales of the City), kausi 1 – 7. kesäkuuta
Armistead Maupinin kirjoista ammentava uusi minisarja Kertomuksia kaupungista aloittaa uuden luvun rakastetusta tarinasta. Mary Ann (Laura Linney) palaa nykypäivän San Franciscoon ja kohtaa adoptoidun tyttärensä Shawnan (Ellen Page) sekä ex-miehensä Brianin (Paul Gross), jotka hän jätti 20 vuotta aikaisemmin keskittyäkseen uraansa. Mary Ann pakenee keski-iän kriisiä, joka kumpuaa hänen näennäisen täydellisestä elämästään Connecticutissa. Hän ajautuu nopeasti takaisin Barbary Lane 28:ssa asuvien Anna Madrigalin (Olympia Dukakis), hänen ympärilleen luomansa perheen ja uuden sateenkaarisukupolven asukkaiden seuraan.

Black Mirror, kausi 5 – 5. kesäkuuta
Black Mirrorin viides tuotantokausi esittelee kolme uutta tarinaa tulevaisuudesta, joka meidän olisi pitänyt osata ennakoida.

Designated Survivor, kausi 3 – 7. kesäkuuta
Designated Survivorin kolmannella tuotantokaudella Kiefer Sutherlandin esittämä Kirkman aloittaa kampanjan keskellä eettisiä pulmia, terrorismin uhkaa ja kansainvälisiä selkkauksia.

Arthdal Chronicles, kausi 1 – 11. kesäkuuta
Korealaisessa sarjassa seikkaillaan myyttisessä maassa nimeltä Arth, jonka asukkaat kilpailevat vallasta rakentaessaan uutta yhteiskuntaa.

Jinn, kausi 1 – 13. kesäkuuta
Lukiolaisten elämä suistuu raiteiltaan luokkaretkellä Jordanian Petraan. Sinä aikana kaksi jinniä – hyvä ja paha – astuu ihmisten maailmaan ja lukiosta tulee yliluonnollisten voimien taistelukenttä.

Yksikkö 42 (Unité 42), kausi 1 – 14. kesäkuuta
Kyberrikollisuutta tutkivaa erikoisyksikköä johtava leskeksi jäänyt poliisi ja entinen hakkeri jahtaavat Belgiaa terrorisoivia teknologiarikollisia.

Marvel’s Jessica Jones, kausi 3 – 14. kesäkuuta
Marvel-sarjan viimeisellä tuotantokaudella Jessica Jones (Krysten Ritter) kohtaa yliälykkään psykopaatin. Hänen ja Trishin (Rachael Taylor) pitää korjata välinsä ja liittoutua keskenään tätä vastaan.

Leila, kausi 1 – 14. kesäkuuta
Hindinkielisessä sarjassa lähitulevaisuuden maailmassa sortohallitus johtaa eriytynyttä yhteiskuntaa.Yksi nainen uhmaa järjestelmää etsiessään tytärtään, joka vietiin häneltä vuosia sitten.

Trinkets, kausi 1 – 14. kesäkuuta
Ystävyydellä ei ole hintaa. Kaiken muun voi varastaa. Uudessa lukiossa aloittanut sureva teini tutustuu kahteen luokkatoveriinsa, kun he kaikki joutuvat samaan myymälävarkaiden tukiryhmään.

Dark, kausi 2 – 21. kesäkuuta
Mystinen saksalaissarja jatkuu toisella tuotantokaudella.

Mr. Iglesias, kausi 1 – 21. kesäkuuta
Gabriel Iglesias ottaa luokkahuoneen haltuun uudessa Netflix-alkuperäiskomediasarjassa Mr. Iglesias.

Tulossa myös:
Oletko hereillä? Miljoonan dollarin kisa (Awake: The Million Dollar Game), kausi 1 – 14. kesäkuuta
Tyttövangit – Nuoruus lukkojen takana (Girls Incarcerated), kausi 1 – 21. kesäkuuta
Hautaustoimisto Tipene (The Casketeers), kausi 2 – 21. kesäkuuta
Kotihotellikisa (Instant Hotel), kausi 2 – 28. kesäkuuta
The Chosen One – 28. kesäkuuta
Lukkojen takana (Vis a vis), kausi 2 – 28. kesäkuuta

Netflixin omat elokuvat kesäkuussa:

Riekaleina (Alles ist gut) – 6. kesäkuuta
Saksalaisessa rikosdraamassa nainen joutuu uuden pomonsa lankomiehen raiskaamaksi ja yrittää unohtaa tapahtuneen, mutta hänen kehonsa ja mielensä eivät pääse eroon traumaattisista muistoista.

Rock My Heart – 7. kesäkuuta
Saksalaisessa teinielokuvassa sydänvikainen mutta seikkailunhaluinen teinityttö tutustuu vikuripäiseen oriin ja kouluttaa sitä kilpaillakseen amatöörinä hengenvaarallisessa kisassa.

Elisa & Marcela – 7. kesäkuuta
Vuonna 1901 Espanjassa Elisa Sánchez Loriga omaksui miehisen identiteetin saadakseen rakastamansa Marcela Gracia Ibeasin vaimokseen. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

I Am Mother – 7. kesäkuuta
Ihmiskunnan joukkotuhon jälkeen äidillisen droidin kasvattaman teinitytön maailma järkkyy, kun hän kohtaa toisen ihmisen. Australialaisen tieteisjännärin keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Rose Byrne ja Hillary Swank.

Murhamysteeri (Murder Mystery) – 14. kesäkuuta
Newyorkilaispoliisi ja hänen vaimonsa lomailevat Euroopassa ja yrittävät samalla selvittää miljardöörin huvipurrella tapahtunutta murhaa. Mustan komedian pääosissa nähdään Jennifer Aniston ja Adam Sandler.

Beats – 19. kesäkuuta
Avaria paikkoja kammoava hip-hopin ihmelapsi ja maineensa menettänyt entinen musiikkimanageri kohtaavat Chicagossa ja käsittelevät yhdessä menneisyytensä haamuja.

Shaft – 28. kesäkuuta
Shaft-saaga kääntyy uuden sukupolven pariin. Samuel L. Jacksonin esittämä kyttä on ollut suurimmaksi osaksi poissa poikansa elämästä, mutta kun FBI:ssa työskentelevä John Shaft Jr. tarvitsee apua selvittääkseen ystävänsä kuolemaa, isä tulee apuun.

Tulossa myös:
Le Chant du Loup – 20. kesäkuuta
Jaoon Kahan Bata Ae Dil – 21. kesäkuuta

Kesäkuun dokumentit:

Kokkishow (The Chef Show), kausi 1 – 7. kesäkuuta
Käsikirjoittaja, ohjaaja ja gastronomi Jon Favreau sekä keittiömestari Roy Choi tutkailevat ruokaa maineikkaiden kokkien ja julkkisystäviensä seurassa.

The Black Godfather – Clarence Avant -dokumentti – 7. kesäkuuta
Dokumentissa seurataan Clarence Avantia, joka on musiikki-, elokuva- ja tv-alan sekä politiikan suorapuheinen huippumentori ja kulissien takainen sateentekijä.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese – 12. kesäkuuta
Faktoja ja fantasiaa yhdistävässä teoksessaan Martin Scorsese palaa Bob Dylanin Rolling Thunder Revue -kiertueeseen ja vuonna 1975 muutoksen kynnyksellä olleeseen USA:han.

Alcàsserin murhat (The Alcàsser Murders), kausi 1 – 14. kesäkuuta
Uudet haastattelut ja todisteiden päivitetyt analyysit valaisevat vuonna 1992 Espanjassa tapahtunutta kolmen tytön murhaa, joka vaikutti syvästi koko kansakuntaan.

Maailmaa paossa – Pakolaislasten oireyhtymä (Life Overtakes Me) – 14. kesäkuuta
Ruosissa sadat traumatisoituneet pakolaislapset ovat vetäytyneet elämältä piiloon vajoamalla kooman kaltaiseen, alistuneisuussyndroomaksi kutsuttuun tilaan.

Pitävät todisteet? (Exhibit A) – 28. kesäkuuta
Tosielämän rikostarinoista kertovassa sarjassa tutkitaan rikostekniikassa väärinkäytettyjä näennäistieteellisiä menetelmiä, joilla on ollut konreettisia seurauksia.

Demokratian rajamailla (The Edge of Democracy) – 19. kesäkuuta
Dokumentaristi yhdistelee journalismia ja muistelmateosta kuvatessaan Brasilian vaikeaa poliittista historiaa ja sen edelleen jatkuvaa vaikutusta hänen sukuunsa.

Tulossa myös:
The Confession Tapes, kausi 2 – 21. kesäkuuta
Huumeiden maailma (Dope), kausi 3 – 28. kesäkuuta

Komediaspesiaalit:

Miranda Sings Live…Your Welcome – 4. kesäkuuta
Jo Koy: Comin’ In Hot – 12. kesäkuuta
Adam Devine: Best Time of Our Lives – 18. kesäkuuta
Mike Epps: Only One Mike – 25. kesäkuuta
Daniel Sosa: Maleducado – 27. kesäkuuta

Lapsille ja koko perheelle:

Malibun hengenpelastajat -sarja (Malibu Rescue), kausi 1 – 3. kesäkuuta
Pachamama – Seikkailu Andeilla – 7. kesäkuuta
Super Monsters – Lemmikkieläimet, kausi 1 – 7. kesäkuuta
Tanssityttö Mia (GO! Vive a tu manera), kausi 2 – 21. kesäkuuta
Motown Magic, kausi 1 – 28. kesäkuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat