Kesällä jatkuvasta Preacher-sikailusarjasta julkaistiin neljä hahmojulistetta

09.05.2017 18:53 | Muropaketin toimitus

Kulttisarjakuvaan perustuva sarja jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin.

Garth Ennisin ja Steve Dillonin upeaan Preacher-sarjakuvaan perustuva saman niminen AMC-kanavan sarja jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin Yhdysvalloissa kesäkuun 25. päivä ja nyt siitä on julkaistu neljä uutta julistetta.

Seth Rogenin yhdessä Evan Goldbergin työstämä sarja saattaa jopa vihdoin lähteä käyntiin, kun pääosakolmikko Jesse Custer (Dominic Cooper), Tulip (Ruth Negga) ja Cassidy (Joseph Gilgun) pääsevät vihdoinkin pois kyläpahasesta, jossa he nysväsivät koko ensimmäisen kauden. Sarjakuvahan oli periaatteessa 75:n numeron mittainen road trip.

Toinen kausi sisältää 13 jaksoa ja uusina näyttelijöinä mukana ovat muun muassa Noah Taylor (Game of Thrones), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens, The Crown), Julie Ann Emery (Fargo, Better Call Saul), Malcolm Barrett (War on Everyone), Ronald Guttman (Homeland) ja Justin Prentice (13 Reasons Why, Malibu Country).

Maailmalla jo viime syksynä julkaistu ensimmäisen kauden Blu-ray ja dvd ilmestyvät virallisesti Suomessa tämän kuun lopussa.

Muropaketin uusimmat