Uusimmat

Kesän vihatuin elokuva sai Suomessa K18-ikärajan

25.06.2024 09:15 Muropaketin toimitus
The Crow

Kuva: Lionsgate

Harva elokuva on kerännyt viime vuosina yhtä paljon antipatioita kuin uusi The Crow, jonka julkaisu siirtyi ensi-illan alla kesäkuulta loppukesään.

Uusi The Crow on kerännyt pyyhkeitä sekä alkuperäisen The Crow -elokuvan faneilta että tekijöiltä. Aika yllättäen jopa uuden version pääosan esittäjä Bill Skarsgård on löytänyt elokuvasta valitettavaa ja jakanut mielipiteensä julkisesti:

Nyt uutta The Crow -elokuvaa kritisoi jo sen tärkein näyttelijäkin: “Olisin halunnut lopusta erilaisen”

Elokuun 23. päivän myötä sitten selviää, onko kaikella purnauksella mitään merkitystä elokuvan arvioiden ja lipunmyynnin kannalta. Arvioiden embargoa on venytetty aina ensi-iltaan asti, mikä ei itsessään vala hirveästi luottamusta The Crow’n laadun suhteen.

Toki toivomme pääsevämme yllättymään iloisesti.

Kesän vihatuin elokuva löytyi jo – uusi The Crow joutui YouTubessa arviopommituksen kohteeksi

The Crow’n julkaisu julkaisu siirtyi selvästi parilla kuukaudella keväällä velloneen negatiivisen ilmapiirin takia, sillä elokuva on todistetusti jo valmis. KAVI on tarkastanut The Crow’n sisällön jo 19. kesäkuuta ja antanut ikärajaksi K18 elokuvan väkivaltaisuuden takia.

Ruper Sandersin ohjaama The Crow kierrättää James O’Barrin sarjakuvaa ja Alex Proyasin vuoden 1994 elokuvaa seuraavalla kaavalla:

”Sielunkumppanit Eric Draven (Bill Skarsgård) ja Shelly Webster (FKA twigs) murhataan julmasti, kun demonit Shellyn synkästä menneisyydestä yllättävät heidät. Eric saa mahdollisuuden pelastaa rakastettunsa uhraamalla itsensä. Hän lähtee säälimättömälle kostoretkelle ja samalla ylittää elämän ja kuoleman välisen hennon rajan.”