Uusimmat

Keväällä julkaistu toimintakomedia löytyy Suomessa nyt suoratoistopalvelusta, jota moni ei ole vielä edes löytänyt

25.10.2022 09:24 Muropaketin toimitus

Sandra Bullockin, Channing Tatumin ja Daniel Radcliffen tähdittämä The Lost City -toimintakomedia on julkaistu Suomessa vähin äänin SkyShowtime-palvelussa, joka aloitti Suomessa toimintansa syyskuun alussa.

Viime huhtikuussa Suomessa ensi-iltansa saaneen The Lost Cityn juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Nerokas mutta julkisuutta välttelevä kirjailija Loretta Sage (Sandra Bullock) on luonut menestyksekkään uran kirjoittamalla eksoottisiin paikkoihin sijoittuvia romanttisia seikkailuromaaneja. Kirjojen kannessa on aina komeillut komea miesmalli Alan (Channing Tatum), joka on omistanut elämänsä romaanisarjan sankarin Dashin esittämiselle. Uuden kirjan markkinointikiertueella omalaatuinen miljardööri (Daniel Radcliffe) sieppaa Lorettan ja vaatii häntä näyttämään tien edellisessä kirjassaan esiintyneen kadonneen muinaiskaupungin aarteen luo. Alan haluaa todistaa olevansa oikea sankari ja lähtee pelastamaan Lorettaa. Suuren viidakkoseikkailun pyörteisiin joutuvan parivaljakon on tehtävä yhteistyötä selviytyäkseen luonnon armoilla ja löytääkseen aarteen ennen kuin se katoaa ikuisiksi ajoiksi.

Muropaketin arviossa hupaisa ja harmiton The Lost City sai 2,5 tähteä viidestä. Toimittaja Helinä Laajalahti totesi elokuvasta esimerkiksi näin:

The Lost City on viihdyttävä ja kevyeltä hattaralta tuntuva toimintakomedia, jonka alkuasetelmassa on paljon samaa kuin Robert Zemeckisin ohjaamassa, vuonna 1984 julkaistussa elokuvassa Vihreän timantin metsästys (Romancing the Stone). Se ei kuitenkaan ole tuon kasarikomedian remake. Elokuva lainaa paljon myös muilta edeltäjiltään, mutta on silti ihan oma kokonaisuutensa, mikä nykypäivänä tuntuu puutteineenkin varsin tuoreelta.

Arvostelu | The Lost City on 2020-luvun Vihreän timantin metsästys