Uusimmat

Kevin Costner ei enää palaa Yellowstone-sarjaan: ”Tajusin juuri etten pysty jatkamaan”

Kuva: SkyShowtime

21.06.2024 14:00 Muropaketin toimitus

Yellowstone-sarja jatkuu SkyShowtimessa 14. marraskuuta, mutta ilman Kevin Costneria.

Yellowstone-sarjan on uutisoitu palaavan ruutuihin marraskuussa ja sarjan ystävät ovat jännittyneinä odottaneet tietoa siitä, palaako sarjan jo kertaalleen jättänyt Kevin Costner mukaan uusissa jaksoissa.

Costner on aiemmissa haastatteluissa pitänyt aiheen vielä avoimena ja sanonut olevansa valmis palaamaan, jos tietyt asiat saadaan toimimaan. Nyt hän kuitenkin vahvistaa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan viestissä, ettei aio enää jatkaa mukana Yellowstonessa, uutisoi The Hollywood Reporter.

“Kun ajatellaan Yellowstonea, joka on rakastettu sarja jota itsekin rakastan ja tiedän, että tekin rakastatte. Tajusin juuri, että en pysty jatkamaan siinä mukana enää viidennellä kaudella enkä tulevaisuudessa”, Horizon: An American Saga -elokuvasarjaansa keskittyvä Costner kertoo.

Costnerin lisäksi sarjan keskeisissä rooleissa on nähty Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Jefferson White ja Gil Birmingham. Uusien jaksojen näyttelijäkaartista ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Suomessa Yellowstonen viidennen kauden uudet jaksot julkaistaan marraskuussa SkyShowtimessa. Kaudet 1-3 löytyvät SkyShowtimen lisäksi myös Netflixistä. Kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot ovat kuitenkin katsottavissa vain SkyShowtimessa.