Uusimmat

Kevin Costnerin flopanneen Horizon-länkkärin tähti haukkuu katsojat: ”Tulkaa pois TikTokista ja opetelkaa katsomaan oikeita elokuvia”

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

04.07.2024 08:59 Muropaketin toimitus

Kevin Costnerin tv-sarjamaisen Horizon: An American Sagan floppaaminen on Michael Rookerin mukaan somen syytä.

Kevin Costnerin flopanneen Horizon-lännenelokuvan näyttelijä Michael Rooker puolustaa leffaa haukkumalla TMZ:n jutussa katsojat. 100 miljoonan dollarin budjetilla tehdyn Horizon: An American Saga -leffan ensimmäinen osa tuotti avausviikonloppunaan Yhdysvalloissa vain 11 miljoonan taalan pääsylipputulot.

Guardians of the Galaxy -leffoistakin tuttu Rooker kehottaa mahdollisia katsojia lopettamaan TikTokin selaamisen ja antamaan oikealle elokuvalle mahdollisuuden.

”Horizon on kunnon elokuva, sellaista kamaa johon emme ole tottuneet. Eli valmistautukaa kokemukseen. Katsojat ovat tottuneita 90 minuutin elokuviin, koska kaikki leffat ovat sen mittaisia. Älkää viitsikö, ihan täyttä paskaa. Katsotaan mielummin elokuva, jossa on kunnon tarina ja joka kertookin hahmoistaan jotain. Tämä on jotain muuta kuin säksätysleikkauksia”, Rooker selittää.

Horizonin ensimmäinen osa on kolme tuntia pitkä. Näyttelijä manaa yhden syyn kehnoihin katsojalukuihin olevan TikTokin myötä kadonneen keskittymiskyvyn.

”Lopettakaa sen paskan käyttö. Teidän täytyy oppia katsomaan oikeita elokuvia. Pidätte kyllä siitä, kunhan muistatte käydä ensin veskissä”.

Horizon: An American Saga – Chapter 2 saa ensi-iltansa jo 23. elokuuta.

Oikean elokuvan sijaan ykkösosa tuomittiin Muropaketin arvostelussa kuin ylipitkäksi tv-sarjan pilottijaksoksi:

Arvostelu | Kevin Costner uuvuttaa katsojan Horizon: An American Sagalla, joka hortoilee villissä lännessä yli kolme tuntia