Klonkkua näytellyt Andy Serkis on valmis uusiin Taru sormusten herrasta -elokuviin

09.03.2023 10:02 Muropaketin toimitus

Warner Bros. pyrkii huhujen mukaan tekemään uusista Taru sormusten herrasta -elokuvista oman Star Wars -tyyppisen franchisensa.

Andy Serkis kertoo Post-Credit-podcastissa olevansa valmis esiintymään tulevissa Taru sormusten herrasta -elokuvissa, mutta tietyin ehdoin.

Warner Bros. ja New Line solmivat pari viikkoa sitten Tolkien-tarinoiden filmatisointioikeudet omistavan Embracer Group AB:n kanssa monen vuoden mittaisen sopimuksen uusista elokuvista ja ovat houkutelleet aiempien leffojen tekijätiimiä mukaan. Peter Jackson kertoi jo neuvotelleensa Warnerin kanssa. Mukana ovat olleet myös hänen yhteistyökumppaniensa Fran Walsh ja Philippa Boyens.

”Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens ovat minulle kuin toinen perhe, joiden kanssa työskentely on upeaa. Jos he ovat mukana uusissa elokuvissa, niin totta kai myös minä hyppään mukaan. En ole koskaan jättänyt Keski-Maata taakseni”, Serkis sanoo.

Tulevista Taru sormusten herra -elokuvista ei tiedetä vielä juuri mitään. Warner Bros. -studion huhuillaan pyrkivän tekemään elokuvista oman Star Wars -tyyppisen franchisensa.

Taru sormusten herrasta