Kohta tv:ssä: 007-elokuva, jonka kuvausten jälkeen Daniel Craig oli kurkkuaan myöten täynnä James Bondia – ”Kuka v-ttu tietää teenkö tätä enää?”

03.09.2020 20:40 | Muropaketin toimitus

Juuri kun Daniel Craig oli saanut vuoden 2015 007: Spectre -elokuvan valmiiksi, alettiin häneltä udella mahdollisesta seuraavasta Bond-leffasta. Tämä johti kommenttiin, joka aiheutti etenkin brittimedioissa melkoisen kohun.

”En ole miettinyt jatkamista James Bondin roolissa yhtään. Ainakaan vuoteen tai pariin en halua miettiä koko asiaa. En tiedä itsekään, mikä seuraava siirtoni on. Minulla ei ole siitä hajuakaan. Kuka vittu tietää? Juuri nyt Bond-hommat ovat paketissa. En ole käynyt keskusteluja kenenkään kanssa jatkosta. Jos nyt tekisin uuden Bond-elokuvan, se olisi pelkästään rahan takia. Mieluummin rikkoisin tämän kädessäni olevan lasin ja viiltäisin ranteet auki kuin tekisin uuden elokuvan nyt. Haluan vain siirtyä jo eteenpäin”.

Daniel Craigin suorapuheinen kommentti Time Outille oli väsyneen miehen purkaus, jota näyttelijä joutui selittelemään myöhemmin monessa yhteydessä.

”Olen hyvin suora ja sanon usein heti mitä mieleen tulee ja sitten muutankin mieleni. Olen ihan niin kuin kaikki muutkin. Ihmiset takertuvat sanomisiini. En minä voi sille mitään”, Craig totesi myöhemmin BBC:n haastattelussa.

Kommenteistaan huolimatta Daniel Craig lupautui lopulta mukaan 007: No Time to Die -elokuvaan, joka saa Suomen ensi-iltansa marraskuussa. Uusi traileri julkaistiin tänään:

Uusi traileri 007: No Time to Die -elokuvasta: Daniel Craig jättää James Bondin rytinällä 14 vuoden jälkeen

No Time to Die on suora jatko-osa Spectren tapahtumille. Jos muistikuvat Sam Mendesin ohjaaman agenttijännärin tapahtumista ovat jo haalistuneet, voi Spectren katsoa kertaukseksi tänään Neloselta kello 21.00.