Uusimmat

Kohu Hollywoodissa kiihtyy: X-Men-ohjaajaa syytetään pakottamisesta suuseksiin ja masturboinnista näyttelijän edessä

02.11.2017 07:05 Muropaketin toimitus

Harvey Weinsteinin hyväksikäyttö- ja raiskaussyytökset ovat avanneet tulvaportin: nyt kertomuksia Hollywoodissa tapahtuneesta seksuaalisesta häiriköinnistä julkaistaan lähes päivittäin.

The Los Angeles Timesin mukaan kuusi naista syyttää ohjaaja Brett Ratneria (kuvassa vasemmalla) seksuaalisesta häirinnästä ja päällekäymisestä. Esimerkiksi Species-elokuvasta (1995) tuttu Natasha Henstridge on kertonut Ratnerin pakottaneen hänet suuseksiin näyttelijän ollessa 19-vuotias.

Mortdecaista ja X-Men: Apocalypsesta tuttu Olivia Munn on puolestaan kertonut Brett Ratnerin masturboineen hänen edessään.

The Los Angeles Timesin artikkeli aiheesta on hyvin seikkaperäinen, ja tunnetutkin näyttelijät esiintyvät siinä omilla nimillään. Elokuvista X-Men: The Last Stand ja Rush Hour tuttu Ratner on kuitenkin kiistänyt lakimiehensä välityksellä kaikki häntä kohtaan esitetyt syytökset.

Kolmisen vuotta sitten toista X-Men-ohjaajaa eli Bryan Singeriä syytettiin 15-vuotiaan teinipojan raiskaamisesta. Kohu vaimeni tuolloin kuitenkin ennen pitkää, eikä aihe ole noussut otsikoissa esille enää tämän vuoden Hollywood-paljastusten yhteydessä.