Kokaiinista seonnut karhu sai ikärajan Suomessa

07.02.2023 08:48 Muropaketin toimitus

Cocaine Bear

Komediatrilleriksi kuvailtu Cocaine Bear saapuu Suomen elokuvateattereihin perjantaina 24. helmikuuta.

Finnkino on nyt vahvistanut Elizabeth Banksin ohjaaman Cocaine Bearin ikärajaksi K16. Varsinaisesta yllätyksestä ei voi puhua, sillä Pohjois-Amerikan markkinoilla Cocaine Bearia levitetään R-ikärajan kanssa, mikä vastaa Suomessa useimmiten K16-suositusta.

KAVIn sivuilla ikärajan perusteiksi on listattu ”väkivalta, ahdistus ja päihteet”, mikä kulkee hyvin käsi kädessä Cocaine Bearin juonikuvauksen ja trailerin kanssa.

”Vuonna 1985 sattuneen tositapauksen innoittama tarina huumeita salakuljettaneen lentokoneen putoamisesta, kadonneesta kokaiinista ja mustakarhusta, joka pisteli kamat poskeensa. Sekopäisessä trillerissä poliisit, rikolliset, turistit ja teinit suuntaavat georgialaiseen metsään, jossa yli 200-kiloinen huippupeto on syönyt valtavat määrät kokaiinia ja riehuu kokkelipäissään kamaa ja verta janoten.”

Cocaine Bearin keskeisimpiä näyttelijöitä ovat Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince ja Scott Seiss.