Uusimmat

Koko Better Call Saulin viimeinen kausi varauduttiin hyllyttämään Bob Odenkirkin saatua sydänkohtauksen sarjan kuvauksissa

16.06.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Bob Odenkirkin tähdittämän Better Call Saul -sarjan kuudes kausi jatkuu Netflixissä 12. heinäkuuta.

Hittisarja Better Call Saulin pääosaa esittävä Bob Odenkirk sai sydänkohtauksen sarjan kuudennen ja samalla viimeisen kauden kuvauksissa viime kesänä.

Sarjan luoja Peter Gould kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa, että sarjan tuotannossa ryhdyttiin tuolloin varautumaan myös pahimpaan.

“Ei meillä ole mitään varasuunnitelmaa sille, että päätähti saa sydänkohtauksen. Se on ihan mahdotonta”, Gould kommentoi ja kertoo, että he olivat valmiina hyllyttämään sarjan, mikäli Odenkirk ei toipuisi tarpeeksi.

“Oli ihan ihme, että Bob tuli takaisin viiden viikon sairasloman jälkeen. Ja hän oli edelleen ihan sama kaveri – ehkä jopa aavistuksen anteliaampi. Mutta ei sellaisessa tilanteessa ole varasuunnitelmaa. Ei meillä olisi ollut siinä tilanteessa sarjaa. Olisimme jättäneet koko homman.”

Better Call Saulin viimeisen kauden ensimmäiset seitsemän jaksoa ovat katsottavissa Netflixissä ja kausi jatkuu uusien jaksojen myötä 12. heinäkuuta.