Koomikko Louie C.K:n uusi elokuva tulee Suomeen teatterilevitykseen – katso traileri

29.10.2017 21:41 | Muropaketin toimitus

Louie C.K. on kaikessa hiljaisuudessa tehtaillut aivan uuden elokuvan.

Koomikko Louie C.K. on ilmoittanut tuottaneensa elokuvan, jonka hän on myös kirjoittanut, ohjannut sekä leikannut. I Love You Daddy -mustavalkoelokuva on myös täysin miehen itsensä rahoittama. Humoristi julkisti elokuvan nettisivujensa sähköpostilistan kautta seuraajilleen.

Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa marraskuun 17. päivä. Sen kansainvälinen ensi-ilta on Ranskassa joulukuun 27. päivä. Ja mikä parasta, elokuva on tulossa teatterilevitykseen myös Suomeen ensi vuoden alussa.

I Love You Daddy -elokuvan rooleissa nähdään Louie C.K:n lisäksi mm. Chloe Grace Moretz, John Malkovich, Rose Byrne ja Edie Falco.

Louie C.K. ei paljasta elokuvasta juuri mitään, kuten näistä julkistamissähköpostissa olevista useimmiten kysyttyjen kysymysten vastauksista voi päätellä.

Kysymys: Mistä elokuva kertoo?
Vastaus: Mene katsomaan se niin tiedät. Trailerista voi saada jotain käsitystä arvioiden lisäksi. Ehdotan, että käyt katsomassa elokuvan.

Kysymys: Onko se hauska?
Vastaus: Toronton elokuvafestivaalien näytöksessä ihmiset nauroivat itsensä tärviölle elokuvaa katsoessaan. Aivan kuten useimmat asiat joita teen, tämäkään ei varmasti toimi kaikille.

Kysymys: Aiotko myydä elokuvaa verkkosivuillasi?
Vastaus: Kyllä. I Love You Daddy tulee olemaan myöhemmin ostettavaksi nettisivujeni lisäksi myös muilla alustoilla. Aivan ensiksi haluamme, että käyt katsomassa sen teatterissa.