Kriitikoiden rakastama Disney Plus -sarja saa vielä yhden kauden, mutta sitten tulee kirvestä kalloon

17.05.2021 10:06 | Muropaketin toimitus

Kenya Barrisin luoma Black-ish-sarja saapui Suomen Disney Plus -palveluun alkuvuodesta. Tällä hetkellä katsottavissa on ensimmäiset kuusi kautta.

Black-ishissa ”Andre ’Dre’ Johnsonilla on hieno työ, kaunis vaimo, neljä lasta ja hieno koti lähiössä. Onko menestys tehnyt mustasta perheestä jo turhankin keskiluokkaisen ja sopeutuneen? Nyt, isänsä avulla, Andre päättää ottaa kosketusta kulttuurisiin juuriinsa”.

Keskeisimpiä hahmoja Black-ishissa esittävät Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin, Jeff Meacham, Jenifer Lewis, Peter Mackenzie, Deon Cole, Katlyn Nichol ja Matrix-tähti Laurence Fishburne.

ABC-kanava on esittänyt Black-ishia Yhdysvalloissa jo seitsemän kautta – yksi kausi on siis Suomen Disney Plussaan vielä saapumatta. Nyt TV Line uutisoi sarjan saavan vielä kahdeksannenkin tuotantokauden, mutta se jää sitten viimeiseksi.

Black-ish on kerännyt enimmäkseen kehuja, mutta Rotten Tomatoesissa kriitikoiden ja yleisön antamat arviot ovat jakautuneet vahvasti kahteen leiriin. Kriitikoista 92 prosenttia on pitänyt sarjasta, muista katsojista vain 57 prosenttia. Väkisinkin tulee mieleen, onko sarja joutunut trollien kohteeksi.

Muropaketin uusimmat