Krypton-sarjan Lobo on nyt nähty ja tökeröksi havaittu – DC:n antisankari on silti saamassa oman tv-sarjansa

13.06.2019 14:04 | Muropaketin toimitus | 1

Teräsmies-sarja Kryptonin uusin jakso esitteli katsojille oman tulkintansa DC Comicsin klassikkohahmo Lobosta.

Syfy-kanavan Kryptonin toisen tuotantokauden avausjaksossa Ghost in the Fire nähtiin Lobo vain pikaisesti, mutta lisää on luvassa seuraavassa jaksossa.

Ja jos Syfyn suunnitelmat toteutuvat, Lobon ystävillä on luvassa perin yltäkylläiset ajat. Lobolle on nimittäin viritteillä oma televisiosarja. CBR:n mukaan Kryptonista tuttu Emmett J. Scanlan jatkaa roolissaan.

Virallisesti ei Lobo-sarja ole vielä vihreää valoa saanut. Arvatenkin hahmon suosiota Krypton-jaksoissa seurataan nyt tarkasti ennen kuin homma etenee pidemmälle.

Muropaketin toimituksessa ei televisio-Lobo saanut aikaan äänekkäitä hurraahuutoja. Hahmo tuntui monin tavoin heiveröisemmältä kuin sarjakuvissa, joita Suomessa 1990-luvun puolivälissä julkaistiin. Ehkä Lobon pitkään puuhattu elokuvaversio onnistuu paremmin – tosin luottomme sitä kohtaan ei ole hurja, kun Michael Bay on yhä projektissa mukana

Oman mielipiteensä Scanlanin esittämästä Lobosta voi muodostaa katsomalla Kryptonin uusin jakso. Se löytyy jo nyt HBO Nordicista.

Keskustelu

Odotamme vieläkin sitä päivää kun yksikin hyvä DC-maailmaan perustuva hyvä supersankarisarja tv:ssä ilmestyy. Gothamkin on onnistunut vain koska se tanssii supersankarin ympärillä ENNEN kuin hänestä tuli sankari ja viimeisin kausi siitäkin on ollut aika hirveätä kuraa kaikkine elokuva-idiootti-sivuhahmoineen, kliseineen ja epäloogisuuksineen.

…Unohtamatta että kissanainen oli alkanut selvästi lihoamaan. Luulisi että kaikki se katoilla hyppiminen ja trapetsitaiteilu pitäisi laihana, mutta vissiin on joutunut syömään vähän liikaa pizzaa kun terveysruokien tuonti on mantereelta katkolla.

Jos vuosi 2019 pitää jostakin muistaa, niin se on kyllä ennätysmäinen aiemmin hyvien sarjojen pilaaminen surkealla käsikirjoittamisella.

Muropaketin uusimmat