Kuinka verisenä ja brutaalina hahmona Venom esitetään elokuvassaan, kysyy hahmon luoja Todd McFarlane

12.10.2017 17:12 | Muropaketin toimitus

Venom-elokuvan ikärajoitus mahdollistaa superpahiksen näyttämisen juuri sellaisena hirviönä kuin se on.

Venom-superpahis on totuttu näkemään Spider-Manin seikkailujen sivuhahmona sarjakuvissa ja elokuvassa, mutta nyt hahmo on saamassa oman elokuvan. Brutaalia ja väkivaltaista Venomia esittää elokuvassa Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Dark Knight Rises). Filmiä tuottava Sony pyrkii tekemään siitä aikuisempaan makuun sopivaa, sillä sen ikärajaksi on tulossa rated-r eli se on kielletty alle 17-vuotiailta.

Rated-r -ikärajoitus tarkoittaa sitä, että elokuvassa voidaan esittää kovaa kielenkäyttöä, väkivaltaa, alastomuutta sekä päihteiden käyttöä.

Ikärajoitus tuntuu Venomin luojan Todd McFarlanen mielestä hyvältä ajatukselta, sillä se mahdollistaa Venomin esittämisen juuri sellaisena raakalaisena kuin se on.

”Olen pohtinut miltä Venom oikein tulee näyttämään. Kyseessä on alle 17-vuotiailta kielletty elokuva, joten miten pitkälle Sony oikein aikoo mennä ikärajoituksen sallimissa rajoissa? Venom on mielestäni täysi hirviö, joten kysymys on minusta siinä, että esitetäänkö hahmo sellaisena vai inhimillisempänä”, pohtii McFarlane.

McFarlane on järkevältä kuulostavan ikärajoituksen lisäksi innoissaan myös elokuvan pääosaa esittävästä Tom Hardysta.

”Olen nähnyt, kuinka Hardy on elokuvissaan tuonut suurta raivoa ja persoonallisuutta hahmoihinsa. Mielestäni Tom Hardy on täydellinen Venomin rooliin. Tiedämme kaikki, että hän osaa näytellä ja hän tulee tekemään hyvää jälkeä”, McFarlane intoili.

Venom-elokuvan ensi-illaksi lupaillaan ensi vuoden lokakuun viidettä päivää. Marvel käynnistää syksyn mittaan massiivisen Venom-tarinakokonaisuuden sarjakuvien sivuilla.