UUSIMMAT

Kulttisarjojen Twin Peaksin ja Seinfeldin yhdistelmä on todellakin kokemisen arvoinen

04.01.2022 21:00 | Muropaketin toimitus

The Other Side of Darkness on läpeensä omituinen ja hervottoman hauska podcast, joka on kuin David Lynchin ohjaama tarina Seinfeld-komediasarjan maailmasta.

Twin Peaks ja Seinfeld ovat molemmat 1990-luvun alun kulttisarjoja, mutta muuten teoksilla ei ole paljonkaan yhteistä. Nyt niitä yhdistää kuitenkin todella hämmästyttävä podcast nimeltä The Other Side of Darkness.

The Other Side of Darkness on virallisesti Seinfeld-parodia, jonka on kirjoittanut ja toteuttanut Instagramissa suosittua Seinpeaks-tiliä pyörittävä Jesse Brooks. Podcast on kuin kuunnelmaksi tehtyä Seinfeldia, sellaisena kuin kulttiohjaaja ja Twin Peaksin luoja David Lynch olisi voinut sen toteuttaa.

Sarjan ensimmäinen jakso The Gift on ilmestynyt juuri joulukuussa, ja siinä kuullaan todella onnistuneita imitaatioita Seinfeldin hahmoista, etenkin Jerry Seinfeldista, ja sarja on muutenkin kirjoitettu aivan kuin Seinfeldin jaksot – paitsi että välillä tunnelma menee todella vinksahtaneeksi ja synkäksi, kuten Lynchin faneilta voisi odottaa.

The Other Side of Darknessin ensimmäisen jakson voit kuunnella muun muassa Spotifysta alla olevan linkin kautta. Seuraavaa jaksoa odotellaan jo kuumeisesti, mutta sen julkaisuajankohdasta ei kaiketi ole mitään tietoa.

Muropaketin uusimmat