Uusimmat

Kummeli julkaisee tällä viikolla uusia sekoiluja – ja sen verran hurjaa on meno Valkeakoskella, että ikäraja on K12

31.10.2022 09:22 Muropaketin toimitus

Edellisestä Kummeli-elokuvasta (Kummeli V) on kulunut jo kahdeksan vuotta. Tällä viikolla saa ensi-iltansa huumoripoppoon uusin komedia, joka keskittyy Kontioon ja Parmakseen.

Aleksi Mäkelän ohjaamassa Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvassa…

Häikäilemätön terroristijärjestö uhkaa räjäyttää Valkeakosken lähialueineen taivaan tuuliin, ellei sen vaatimuksiin suostuta. Mr. Greenin (Jukka Puotila) johtama järjestö vaatii metsien tehohakkuiden välitöntä lopettamista. Sinänsä oikeutettu vaatimus saattaa Kontion (Heikki Silvennoinen) ja Parmaksen (Elsa Saisio) visaisen ongelman eteen: Miten pelastaa maailma julmien terroristien käsistä? Terroristien, jotka haluavat pelastaa maailman tuhoamalla sen.

Kontio & Parmas -sarja on tuttu Ruutu-palvelusta, mutta sen elokuvaversio pyörii aluksi vain elokuvateattereissa. 84 minuutin mittaisen sekoilun voi käydä katsomassa perjantaista 4. marraskuuta lähtien.

Perinteisesti Kummeli-huumori on mielletty koko perheen viihteeksi, mutta Kontio & Parmas -elokuvan ikäraja on K12 eli sama kuin Kummeli V -elokuvalla. Traileri alla antaa vihiä siitä, miksi näin.