Uusimmat

”Kun Harrison Ford lopettaa Indiana Jonesina vuonna 2020, tilalle voitaisiin ottaa naisnäyttelijä”, ilmoitti Steven Spielberg

05.04.2018 09:10 Muropaketin toimitus

Indiana Jones

”Naisten Ghostbustersin” jälkeen Hollywoodissa on alettu viritellä ainakin huhupuheiden mukaan useita erilaisia naisversioita tutuista hahmoista. James Bondin lisäksi pöytään on nostettu ajatus myös siitä, voitaisiinko myös Indiana Jonesin sukupuoli vaihtaa.

Nyt Indiana Jones -elokuvien isä Steven Spielberg on ottanut kantaa asiaan.

Kenties hieman yllättäen myös Schindlerin listasta, E.T.:stä ja Ready Player Onesta tuttu Spielberg ei tyrmää ajatusta ”naispuolisesta Indystä”, päinvastoin.

”Meidän pitäisi vaan vaihtaa Jones Joaniksi, eikä siinä olisi mitään väärää”, Spielberg totesi The Sunin haastattelussa.

Tulkinnanvaraista on, miten tosissaan Spielberg kommentin antaessaan on ollut.

Ja ohjaajan mielipide voi tietenkin olla hyvin eri linjoilla kuin studion ja tuottajien, joten sikälikään perinteisen Indiana Jonesin ystävien ei kannata vielä repiä peliverkkareitaan.

Viides Indiana Jones saa ensi-iltansa vuonna 2020. Steven Spielbergin mukaan se tulee jäämään Harrison Fordin viimeiseksi kerraksi legendaarisessa roolissa.