Uusimmat

Kun on millä mällätä: Disney käytti uutta Pieni merenneito -elokuvaa tehdessä 150 000 dollaria pelkästään Arielin hiuksiin

06.06.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Uudessa Pieni merenneito -elokuvassa Arielia esittää Halle Bailey.

Pieni merenneito -elokuvan hiussuunnittelusta vastaava Camille Friend kertoo haastattelussa (Comic Bookin kautta), kuinka Arielia esittävän Halle Baileyn hiukset luotiin Disneyn uuteen elokuvaan.

Friendin mukaan Baileylla on itsellään niin pitkät hiukset, että peruukin käyttäminen olisi ollut mahdotonta. He eivät myöskään halunneet leikata Baileyn luonnollisia hiuksia lyhyemmäksi tai värjätä niitä.

Vaihtoehdoksi tuli punaisten lisähiusten liittäminen näyttelijän oikeiden hiusten ympärille. Tämä ei kuitenkaan ollut kovin halpaa lystiä.

“Jos otamme hiusta ja kieritämme sitä hänen omien hiustensa ympärille, meidän ei tarvitse leikata tai värjätä oikeita hiuksia. Näin voimme muuttaa hiusten väriä kajoamatta hänen luonnollisten hiustensa rakenteeseen. Arielin hiuksissa on kolmea eri punaisen sävyä. En osaa arvioida, mutta luulen, että käytimme varmastikin vähintään 150 000 dollaria, koska meidän piti tehdä hiukset välillä uusiksi”, Friend selittää.

LUE MYÖS: Arvostelu | Disneyn uusi Pieni merenneito on rahastus, joka kuuluisi Mariaanien hautaan