Kuolleen Marvel Studios -tähden syöpä pysyi salassa vuosia – Huhtikuussa julkaistu Black Panther -huhu näyttäytyy nyt kuitenkin uudessa valossa

29.08.2020 10:48 | Muropaketin toimitus

Black Panther -tähti Chadwick Boseman on menehtynyt paksusuolen syöpään, jota hän sairasti vuodesta 2016 lähtien.

LUE MYÖS: Näyttelijä Chadwick Boseman on kuollut! Marvel Studiosin Black Panther -elokuvan tähti oli 43-vuotias

Chadwick Bosemanin suurin hittielokuva, vuoden 2018 kulttuuri-ilmiöksi noussut Black Panther, kuvattiin ja julkaistiin siis siinä vaiheessa, kun Boseman oli jo saanut valitettavan diagnoosinsa.

Vaikka Chadwick Boseman on ollut runsaasti esillä eri medioissa viime vuosina, onnistuttiin näyttelijän terveydentila pitämään poissa julkisuudesta.

Ainakin melkein.

Huhtikuussa nimittäin julkaistiin uutinen, jonka mukaan Chadwick Boseman olisi mahdollisesti jättämässä Black Pantherin roolin ja yhteistyönsä Marvel Studiosin. We Got This Coveredin lähde tosin väitti, että Bosemanin ura Wakandan kuninkaana olisi päättymässä jumiutuneiden palkkioneuvotteluiden takia, ei näyttelijän sairauden vuoksi.

Silti, tämän aamun uutisen valossa, on vaikea olla miettimättä, saiko WGTC:n uutinen alkunsa jollain tavoin syövästä. Keväällä nimittäin oli oletettavasti jo selvää tai ainakin todennäköistä, ettei Boseman enää rooliinsa palaisi.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, mikä Black Pantherin kohtalo Marvel Cinematic Universessa tästä eteenpäin on. Marvel Studios on aikaisemminkin roolittanut hahmoja uudelleen (War Machine ja Hulk), mutta vain elossa olevien näyttelijöiden kohdalla.