Kuollut Black Panther -tähti salasi sairautensa Marvel Studiosilta – Vain kourallinen ihmisiä tiesi Chadwick Bosemanin syövästä

02.09.2020 20:43 | Muropaketin toimitus

Chadwick Boseman sai paksusuolen syövästä diagnoosin vuonna 2016. Pian sen jälkeen hän alkoi tehdä vuonna 2018 ensi-iltansa saanutta Black Panther -elokuvaa, josta tuli miljardiluokan hitti ja kulttuuri-ilmiö.

The Hollywood Reporterin mukaan Chadwick Boseman piti sairautensa tiukasti salassa. Vain kourallinen näyttelijän lähipiirin ihmisiä tiesi syövästä, ja esimerkiksi Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige sai tietää koko asiasta vain hetkeä ennen Bosemanin kuolemaa viime viikonloppuna.

Chadwick Boseman itse oli vakuuttunut pystyvänsä selättämään sairautensa ja oli jo aloittamassa valmistautumisen Black Panther 2:n kuvauksiin.

Syöpä vei kuitenkin voiton.

Tällä hetkellä Marvel Studios ei ole vielä tehnyt linjanvetoa Black Panther -hahmon tulevaisuudesta. Asian selvittämiseen menee varmasti hyvä tovi, koska Chadwick Bosemanin kuolema tuli yllätyksenä myös supersankarielokuviin erikoistuneelle viihdejätille.

Black Panther 2:n kuvausten oli tarkoitus alkaa vuoden 2021 alussa ja ensi-iltaa oli kaavailtu vuodelle 2022. Nyt projektille on pakko ottaa aikalisä ja arvioida koko elokuvasarjan tulevaisuus uudelleen.