UUSIMMAT

Kuudes aisti -ohjaajalta Marvel-elokuva? ”Siitä on käyty paljon keskusteluja”, M. Night Shyamalan paljasti

23.12.2020 14:05 | Muropaketin toimitus

M. Night Shyamalan on tehnyt muutaman supersankarigenrellä flirttailevan elokuvan (Unbreakable, Split, Glass). Ennen pitkää Shyamalan saattaa mennä vielä pidemmälle ja ryhtyä yhteistyöhön Marvelin tai DC:n kanssa, kunhan vain sopiva projekti löytyy.

Comicbook.comin kanssa keskustellessaan M. Night Shyamalan on paljastanut käyneensä keskusteluja sekä Marvel Studiosin että DC Comicsin supersankareita filmatisoivan Warner Bros. Picturesin kanssa.

”Olen keskustellut useita kertoja supersankareiden oikeuksia omistavien studioiden kanssa siitä, miten lähestyisin eri aiheita”, Shyamalan kertoi.

Vielä ei sopimusta elokuvan ohjaamisesta ole kuitenkaan syntynyt. Todennäköinen syy tälle on M. Night Shyamalanin halu vältellä tietokonetehosteita ja tehdä pienimuotoisempia elokuvia. Tämä linjaus käy huonosti yksiin sellaisten studioiden kanssa, jotka jahtaavat miljardin dollarin lipunmyyntiä ja tekevät viihdettä massoille.

M. Night Shyamalan uusin elokuva on ensi vuonna ilmestyvä Old-trilleri. Alkuvuodesta on luvassa jatkoa Servant-sarjalle, joka käynnistyi viime vuonna.