Uusimmat

Kuuluisa Hollywood-tähti paljasti olleensa huume- ja alkoholikoukussa ennen nykyistä menestystään

16.06.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Bradley Cooper on kertonut ongelmistaan päihteiden kanssa ennen The Hangover -elokuvien menestystä.

Jason Batemanin, Sean Hayesin ja Will Arnettin luotsaamassa Smartless-podcastissa vieraillut näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja-tuottaja Bradley Cooper on kertonut haasteistaan ennen vuonna 2009 julkaistua läpimurtoelokuvaansa The Hangover.

Cooper kertoo vuonna 2004 tajunneensa ensimmäisen kerran, että hänellä on päihdeongelma. Arnett tuli silloin hänen luokseen kylään myöhään iltapäivällä, eikä Cooper ollut vielä siihen mennessä saanut päästettyä koiriaan ulos tarpeilleen.

“Silloin tajusin ensimmäisen kerran, että minulla on ongelma huumeiden ja alkoholin kanssa. Will [Arnett] sanoi minulle silloin niin, enkä koskaan unohda sitä. Se muutti elämäni.”

Cooper kertoo, että hänen itsetuntonsa oli tuolloin nollassa, sillä hän ”oli juuri saanut potkut/oli lopettanut” Alias-sarjassa.

“Vasta The Hangoverin aikaan tilanne alkoi muuttua. Olin silloin 36-vuotias, joten pääsin käymään kaiken sen läpi ennen kuin suosiosta tuli minkäänlainen osa arkeani”, Cooper kertoo ja kiittää Arnettia tämän sanoista kesällä 2004 ja sen myötä elämänsä suunnan muuttamisesta.

Sittemmin Cooper on ehtinyt saada jo yhdeksän Oscar-ehdokkuutta, joista neljä ehdokkuutta näyttelijänä ja loput viisi tuottajana tai käsikirjoittajana.