UUSIMMAT

Kuva: Daredevilistä ja Hawkeyesta tuttu Echo saa oman Marvel-sarjansa vuonna 2023

18.05.2022 15:31 Muropaketin toimitus

Hawkeye-sarjassa viime vuonna esiintynyt Echo saa oman sarjansa Disney+:aan.

Echo-sarjassa Alaqua Cox palaa Maya Lopezin rooliin.

Muista näyttelijöistä on nimetty Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (Reservation Dogs, American Gods), Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) ja Zahn McClarnon (Dark Winds).

Huhujen mukaan myös Charlie Coxin Daredevil ja Vincent D’Onofrion Kingpin saattavat esiintyä sarjassa, mutta tästä Marvel Studios ei ole antanut mitään vahvistusta. Oletettavaa kuitenkin on, että joku nimekkäämpi Marvel-sankari Echossa nähdään, sillä hahmo on sangen tuntematon ja joku ”sisäänheittäjä” uudelle sarjalle tarvitaan.

Marvel-hahmoksi David Mackin ja Joe Quesadan luoma Echo on verrattain tuore; ensiesiintyminen tapahtui vuonna 1999 Daredevil-lehden sivuilla. Kyseinen tarina on julkaistu suomeksi MEGA-lehden numerossa 1/2002.

Marvel on vahvistanut Echon saapuvan Disney+:aan ensi vuoden aikana, mutta päivämäärää ei ole vielä kerrottu. Palvelun seuraavat Marvel-julkaisut ovat kesäkuussa alkava Ms. Marvel ja elokuussa alkava She-Hulk, jonka ensimmäinen traileri julkaistiin tänään aamulla.