Uusimmat

Kuva: Facehugger on päässyt irti uuden Alien-elokuvan kuvauksissa

27.04.2023 09:29 Muropaketin toimitus

Vuoden 2013 Evil Deadista tuttu ohjaaja Fede Alvarez juhlisti eilistä Alien-päivää julkaisemalla kuvan uuden Alien-elokuvan kuvauksista.

Fede Alvarezin jakama kuva ei paljasta varsinaisesti mitään uutta yhä nimettömästä Alien-elokuvasta, mutta on silti varmasti faneille mukava muistutus siitä, että elokuva on tulossa. Johan edellisestä tieteispainajaisesta on kuusi vuotta kulunut.

Uusi Alien-elokuva tulee olemaan oma itsenäinen tarinansa, joka ei ainakaan suoraan jatka Alien: Covenantin (2017) tarinaa. Michael Fassbenderin tai Sigourney Weaverin sijaan elokuvaa tähdittää Cailee Spaeny (The Craft: Legacy, Pacific Rim Uprising). Muissa avainrooleissa nähdään Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn ja Aileen Wu.

Aikaisemmista Alieneista poiketen uusi elokuva keskittyy siis nuorempaan hahmogalleriaan. Alvarez on kirjoittanut tarinan yhdessä Rodo Sayaguesin (Evil Dead) kanssa.

Ensi-illan ajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta jos veikata pitäisi, eiköhän Alien palaa iloksemme syksyyn 2024 mennessä. Sitä odotellessa aikaisemmat Alien- ja Predator-elokuvat voi katsoa suoratoistona Disney+:sta.