Uusimmat

Kuva: Joaquin Phoenix on palaamassa Jokerin rooliin – vuoden 2019 elokuva saa jatko-osan

08.06.2022 07:43 Muropaketin toimitus

Kukaan ei osannut odottaa, että R-ikärajan Jokerista tulisi globaali hittielokuva, mutta niin vain kävi. Jokeri keräsi yli miljardin dollarin lipunmyynnin ja nousi esimerkiksi Suomessa vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi 402 844:llä katsojalla.

Pari viime vuotta on arvuuteltu, saako Jokeri jatko-osan vai ei. Periaatteessahan elokuva ei moista tarvitse, mutta samaan aikaan moni on ollut kiinnostunut siitä, mihin suuntaan ohjaaja Todd Phillips legendaarisen pahiksen tarinaa voisi kuljettaa.

Nyt Phillips on jakanut Instagramissa kaksi kuvaa, joka vahvistaa Jokeri 2:n olevan tekeillä. Kuvista ensimmäisessä esitellään Jokeri 2:n käsikirjoitusta, ja toisessa kuvassa Joaquin Phoenix lukee uutta materiaalia.

Käsikirjoituksen työnimi Joker: Folie à deux viittaa mielenterveyshäiriöön, joka viittaa kahteen tai useampaan ihmiseen.

Virallisesti Warner Bros. Pictures ei ole vielä Jokeri 2:a vahvistanut, mutta eiköhän tiedote ennen pitkää pistetä jakeluun, kun asiaa näin vahvasti jo pedataan…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Todd Phillips (@toddphillips) jakama julkaisu

Ensimmäistä Jokeria ei tällä hetkellä löydy Suomessa suoratoistopalveluista, mutta myynti- ja vuokraversiot ovat toki saatavilla.

Muropaketin uusimmat