Kuva: Jurassic Park -tähti Sam Neill palaa dinosaurusten pariin – Kohtasi Jurassic World 3:n kuvauksissa ”vanhan ystävän”

05.08.2020 13:02 | Muropaketin toimitus

Alkuperäisistä Jurassic Park -elokuvista tuttu Sam Neill on mukana vuonna 2021 ensi-iltansa saavan Jurassic World: Dominion näyttelijäkaartissa yhdessä Laura Dernin ja Jeff Goldblumin kanssa.

Jurassic Park III:n (2001) ja Jurassic World: Dominionin (2021) välissä on kulunut 20 vuotta, mutta yksi asia ei ole muuttunut: Alan Grantin hattumaku on pysynyt ennallaan.

Grantia esittävä Sam Neill on vahvistanut asian julkaisemalla Twitterissä kuvan fedorastaan Jurassic World: Dominionin tekemisen tiimoilta.

Sam Neillin, Laura Dernin ja Jeff Goldblumin lisäksi Colin Trevorrow’n ohjaamaa Jurassic World: Dominionia tähdittävät tuoreemmista dinoleffoista tutut Chris Pratt ja Dallas Bryce Howard.

Tällä hetkellä Jurassic World: Dominionin ensi-illan ajankohdaksi on ilmoitettu 11.6.2021, mutta kuten Muropaketin lukijat hyvin tietävät, ei mihinkään elokuva-alan aikatauluun kannata luottaa tänä vuonna.

Jurassic World: Fallen Kingdomin ja Jurassic World: Dominionin väliseen aikaan sijoittuva lyhytelokuva Battle at Big Rock julkaistiin viime syksynä. Katso se alta.