Kuva: Justice League -elokuvan Flash fanittaa Teslaa ja Rick and Morty -sarjaa

15.09.2017 14:40 | Muropaketin toimitus

Marraskuussa ensi-iltansa saavasta Justice League -supersankarielokuvasta on julkaistu uusi promokuva. Se keskittyy pönöttävien supersankareiden sijaan Flashin siviiliminään eli Barry Alleniin.

Oheinen otos ei hirveästi uutta Justice Leaguesta paljasta, mutta tekee selväksi sentään sen, minkä parissa Barry viettää aikaa. Kuvan perusteella nuorukaista kiinnostaa ainakin Rick and Morty -animaatiosarja (näytöllä) ja Nikola Tesla (pöydällä).

Ezra Millerin lisäksi Justice Leagueta tähdittävät Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill, Ray Fisher Jr. ja Jason Momoa. Elokuvan ohjauksesta vastaavat Zack Snyder ja Joss Whedon.

Suomessa Justice League saapuu elokuvateattereihin keskiviikkona 15.11.2017.

”Supermanin epäitsekkään teon siivittämänä Bruce Wayne, joka on saanut takaisin uskonsa ihmiskuntaan, värvää avukseen uuden liittolaisensa Diana Princen heidän kohdatessaan entistäkin vaarallisemman vihollisen. Yhdessä Batman ja Wonder Woman kokoavat pikavauhdilla supersankariryhmän, joka käy taisteluun uutta uhkaa vastaan. Vaikka koossa on nyt ennennäkemätön nippu sankareita – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Kyborgi ja Flash – voi olla jo liian myöhäistä yrittää pelastaa maapallo katastrofaalisen hyökkäyksen kourista.”

Muropaketin uusimmat