Kuva: Kesän supersankaritapaukselle ollaan jo tekemässä jatkoa – Joko nyt tulisi sitä törkyä, jota fanit odottivat?

12.08.2019 10:20 | Muropaketin toimitus

Kesällä Amazonin suoratoistopalvelussa julkaistu The Boys -sarja on saamassa jatkoa.

Räävitön, joskin lähdemateriaaliaan kesympi, The Boys on kerännyt odotettua laajemman katsojakunnan. Ja Amazonhan takoo kun rauta on vielä kuumaa: The Boysin toinen tuotantokausi on jo tekeillä.

Ensimmäinen kuvakin on jo ehditty jakaa Twitterin puolella:

Muropaketin arvostelussa räkäisistä ja retkahtavista supersankareista kertova The Boys ei saanut pohjatonta ylistystä osakseen:

”The Boysin suurin ongelma on sen epätasaisuus sekä se, ettei sarja lupauksistaan huolimatta ole tarpeeksi törkyinen. Tarina jää kauden loppua kohden junnaamaan liiaksi ihmissuhteisiin toiminnan kustannuksella ja viimeisen jakson ihmissuhdedraama lähentelee jo saippuaoppeeraa. Moni hahmo jää alikäytetyksi ja harmillisen pohjustamattomaksi tarinan keskittyessä lähinnä Homelanderin, Butcherin ja Stillwellin sekä toisaalta Hughien ja Starlightin hahmoihin.”

Lue koko arvio täältä:

The Boys ei tavoita alkuperäisen sarjakuvan törkyistä tunnelmaa, vaikka omaperäinen uutuus supersankaritarinoiden joukossa onkin

Josko sitten kakkoskaudella saataisiin jo kunnon törkyä tiskiin… Valitettavasti vielä ei ole tiedossa, milloin uusia jaksoja saapuu katsottavaksi, mutta todennäköisesti jossain vaiheessa vuotta 2020.

Sitä odotellessa tiedätte mitä tehdä

Muropaketin uusimmat