Kuva: Maailman suurin supersankari saa vihdoinkin kalsarinsa takaisin – eikä vieläkään osaa pukea niitä oikein

22.01.2018 07:28 | Muropaketin toimitus

Teräsmies saa päivityksen, joka palauttaa supersankareista ensimmäisen juurilleen.

Kun DC Comics vuonna 2011 päivitti supersankarisarjakuviensa universumin uuteen uskoon ”The New 52” -uudistuksella, sai muun muassa Teräsmies uuden asun. Se ei sisältänyt lainkaan legendaarisia, muiden trikoiden päälle puettuja kalsareita.

Seitsemän vuoden aikana Teräsmiehestä on nähty muitakin versioita, mutta punaisen housut on pidetty visusti komerossa.

Nyt Teräsmies on kuitenkin palaamassa hyväksi havaittuun klassikkoon: Action Comics -sarjakuvan tulevassa 1000. numerossa Teräsmies esiintyy ainakin jonkin aikaa klassisessa asussaan, uutisoi Entertainment Weekly.

Lehden kansikuvan (alla) on piirtänyt legendaarinen Jim Lee.

Myös valkokankaalla Teräsmies on nähty viime vuosina niin sanotusti ilman alushousuja.

Henry Cavillin esittämä supersankari on seikkaillut elokuvissa Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ja Justice League asussa, joka muistuttaa kyllä klassista Teräsmies-asua, mutta ilman koomisia yksityiskohtia.

Superman

Viimeksi Teräsmies on esitellyt alusvaatteitaan vuoden 2006 Superman Returns -elokuvassa, jossa hahmoa esitti Brandon Routh.

Nähtäväksi jää, saako Teräsmies kalsaribsa takaisin myös elokuvissa sarjakuvapuolen uudistuksen myötä. Warner Bros. Picturesin panostaessa aikaisempia Superman-elokuvia tummanpuhuvampaan versioon, tämä vaikuttaa melko epätodennäköiseltä.