UUSIMMAT

Kuva: Marvel Studios voisi ottaa opiksi The New Mutants -elokuvan julisteista

05.02.2020 10:28 | Muropaketin toimitus

Huhtikuussa ensi-iltansa saavasta The New Mutants -elokuvasta on julkaistu uusi juliste.

X-Men-elokuvien spin-off The New Mutants oli tarkoitus julkaista vielä ennen kuin Disney osti Foxin elokuvatoiminnan ja sai Ryhmä-X-sarjakuvien filmatisointioikeudet haltuunsa. Näin ollen Josh Boonen ohjaama toimintatrilleri on eräänlainen väliinputoaja – elokuva, joka pitää julkaista ennen kuin mutanttikunta voidaan passittaa osaksi Marvel Cinematic Universea.

Koska Disneyllä on aika pienet odotukset ja paineet, on se selvästi valinnut The New Mutantsille astetta omaperäisemmän promootiokampanjan ainakin julisteiden osalta.

Marvel Studiosin julisteissa esitellään mahdollisimman monta hahmoa Photoshop-sirkuksen keskellä ja ikonisetkin supersankarit esitetään ilman maskejaan, koska näyttelijöiden naamat pitää saada esille (vrt. Spider-Man / Tom Holland). The New Mutantsin julisteissa keskitytään luomaan tunnelmaa ja alleviivaamaan elokuvan rosoisuutta ja tummempia sävyjä Hollywoodin tähtikultin kustannuksella.

Aikaisemmin The New Mutantsista julkaistiin tämä juliste, joka ei todellakaan edusta perinteistä supersankarielokuvien mainontaa:

Nyt Uusia mutantteja mainostetaan vielä synkkäsävyisemmällä mainoksella. Alta löytyvästä kuvasta ei näyttelijöitä tunnista laisinkaan.

Nyt vaan toivomaan, että The New Mutants on myös elokuvana kiinnostavampi kuin vaikkapa varsinaisen X-Men-elokuvasarjan mahalaskuun lopettanut Dark Phoenix.

Pääosia elokuvassa esittävät Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt ja Henry Zaga.

Muropaketin uusimmat