Kuva: Näin oudolta Predator näytti kun Jean-Claude Van Damme oli vielä kiinnitetty rooliin

07.05.2018 05:37 | Muropaketin toimitus

Predator on klassinen avaruusmulkero. Luoja yksin tietää, miten hahmon valkokangasuran olisi käynyt, jos sen alkuperäinen ulkoasu olisi toteutunut.

Ei ole mikään salaisuus, että Jean-Claude Van Damme oli kiinnitetty Predatorin rooliin Arnold Schwarzeneggerin toimintaklassikon tuotannon alkuvaiheessa. Vielä 30 vuoden jälkeenkin on hieman epäselvää, miksi Van Damme lopulta lähti Predatorista. Bloody Disgusting kertaa tuoreessa jutussaan eri vaihtoehtoja. Oli totuus mikä tahansa, on selvää, että alkujaan Predator näytti hyvin erilaiselta.

Alta löytyvä kuva ei suinkaan ole täysin uusi, mutta BD on halunnut sen lukijoilleen jakaa, ja me laitamme historiallisen otoksen nyt kiertämään eteenpäin. Emme kuitenkaan aivan syyttä: Predator on pitkästä aikaa ajankohtainen ensi syksynä ilmestyvän uuden elokuvansa ansiosta.

Shane Blackin ohjaaman scifi-trillerin ensimmäisen trailerin pitäisi ilmestyä lähiaikoina. Virallisen synopsiksen mukaan luvassa on ”paranneltuja saalistajia”, mikä viitannee siihen, että Predatorin ulkoasua on taas päivitetty uuteen uskoon.

Muropaketin uusimmat