Kuva: Studio kasvatti Rosamund Piken rintoja elokuvajulisteeseen kertomatta asiasta näyttelijälle

02.03.2021 14:31 Muropaketin toimitus

Gone Girlistä, Jack Reacherista ja Ylpeys & ennakkoluulosta tuttu Rosamund Pike on kertonut elokuviensa omituisista promomateriaaleista.

Vuonna 2011 Rosamund Pike tähditti Rowan Atkinsonin kanssa Johnny English – uudestisyntynyt -elokuvaa. Elokuvan mainosjulisteesta Pikeä voi kuitenkin olla haastavaa tunnistaa, sillä studio oli nähnyt aiheelliseksi muokata näyttelijän ulkoasua uuteen uskoon.

”Johnny Englishin julisteessa minulla on hyvin vaikuttavat rinnat, jollaisia minulla ei oikeasti ole. Radioactive-elokuvan julisteeseen taas silmäni muutettiin ruskeiksi, enkä vieläkään oikein ymmärrä miksi. […] Ja nuo muutokset ovat ilmeisiä, jotka kyllä huomaa. Mutta sitten on varmaan lukemattomia kertoja, joina näyttelijän kuvaa on muuteltu, emmekä edes huomaa sitä. Hukkaamme sitten itsekin käsityksemme siitä, miltä oikeasti näytämme”, Rosamund Pike kertoi Kelly Clarksonin haastattelussa Cinema Blendin mukaan.

Piken mainitsemat julisteet näyttävät tältä:

Rosamund Piken uusin elokuva on I Care A Lot. Sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa, mutta trailerin voi katsoa alta.