Kuva: Tältä Ihmeperhe näyttää Incredibles 2:ssa, joka julkaistaan ensi kesänä

08.12.2017 09:38 | Muropaketin toimitus

Entertainment Weekly -lehti on julkaissut ensimmäisen kohtauskuvan kovasti odotetusta The Incredibles 2:sta eli Ihmeperhe 2:sta, joka on jatko-osa Pixarin vuoden 2004 animaatiohitille.

The Incredibles 2 jatkaa Ihmeperheen tarinaa melko lailla suoraan siitä, mihin vuonna 2004 jäätiin. Luvassa ei ole siis samanlaista sukupolvenvaihdosta, kuin monessa nykyajan Hollywood-jatko-osassa tai -rebootissa.

Vanhan kaavan toistamista ei kuitenkaan tarvitse pelätä: The Incredibles 2 keskittyy ennen kaikkea Ihmeperheen äiti Helen Parriin (Holly Hunter).

Yhdysvalloissa The Incredibles 2 julkaistaan kesäkuussa 2018, mutta Suomessa se saa ensi-iltansa vasta 31.8.2018.

Brad Birdin ohjaaman elokuvan suomalainen synopsis kuuluu seuraavasti:

Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään ”normaalin” arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan.