Kuva: Tältä näyttää Sara Melleri pikkutuhmien hittien laulajana uudessa Kikka!-elokuvassa

09.12.2021 11:24 | Muropaketin toimitus

Mä haluun viihdyttää, Apinamies, Anna kulta anna, Tartu tiukasti hanuriin ja Huone 105 raikaavat ensi keväänä, kun Kikka-elokuva saa ensi-iltansa. Nyt leffasta on julkaistu uusi juliste, joka keskittyy tietenkin itse Kikkaan.

Anna Paavilaisen ohjaama Kikka! on ”musiikkia pursuva elokuva artisti Kikasta ja aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. Kikka! on elokuva viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.”

Laajempi juonikuvaus elokuvasta kuuluu seuraavasti:

Kosmetiikkamyyjä Kirsi Viilonen haaveilee tähtiartistin urasta. Kun Kirsi tutustuu DJ ja radiotoimittaja Paulaan, päättää hän antautua kokonaan laulajaunelmalleen. Paula tunnistaa Kirsissä tähden ainekset ja yhdessä he hankkivat hänellä levytyssopimuksen. Kikka on syntynyt. Kikan ura lähtee jyrkkään nousukiitoon, kun hänen nänninsä vilahtaa tahattomasti Jukebox-ohjelmassa. Kikasta tulee välittömästi koko maan tuntema julkkis ja yksi Suomen myydyimmistä naisartisteista.

Kikka!-elokuvan pääosaa esittää Sara Melleri, ja muissa avainrooleissa nähdään Elena Leeve, Jakob Öhrman, Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai Vaine, Samuli Niittymäki, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Ensi-ilta on 23. helmikuuta.

Alla Kikka!-elokuvan uusi juliste ja aiemmin julkaistu traileri.

Kikka!