UUSIMMAT

Kuva: Tässä se nyt on – The Walking Dead -sarjan ensimmäinen selvästi alaston zombi

04.03.2019 11:50 | Muropaketin toimitus

The Walking Deadin uusimmassa jaksossa esiteltiin hieman rujompaa naiskauneutta.

The Walking Deadin 9. tuotantokauden 12. jaksossa Daryl ja Connie kohtasivat joukon zombeja, joista yksi oli ilkosillaan, ja mitä ilmeisimmin naispuolinen. Kyseessä on kummallista kyllä vasta toinen kerta koko sarjan historiassa, kun elävä kuollut on onnistunut hukkaamaan vaatteensa, on Comicbook muistuttanut. Vain kerran aikaisemmin TWD:n katsojat ovat nähneet nakuilevan raadon, mutta silloinkin kyse oli sen verran kärventyneestä laahustajasta, ettei ”kehollisia yksityiskohtia” ollut enää jäljellä tunnistettavaksi.

AMC:n menestyssarja on kärsinyt viime aikoina laskeneista katsojamääristä ja vakinäyttelijöiden lähdöistä. Väistämättäkin tulee mieleen, pyrkivätkö The Walking Deadin tekijät ylläpitämään katsojien mielenkiintoa esittämällä sarjassa erilaisia kohahduttavia kohtauksia, kuten paljasta pintaa.

Suomessa Robert Kirkmanin käsikirjoittamaan sarjakuvaan pohjautuvaa kauhudraamaa esittää FOX-kanava. Nakuileva zombi nähdään tänään kello 22.00 esitettävässä jaksossa, jonka kuvaus kuuluu seuraavasti:

Kausi 9. Jakso 12/16. Vartijat. Alexandrian väki yrittää saada Michonnen pyörtämään päätöksensä markkinoille osallistumisen suhteen. Henry pääsee tutustumaan Alphan toimintatapoihin lähietäisyydeltä. Gabriel punnitsee suhdettaan Rositaan.

Muropaketin uusimmat