UUSIMMAT

Kuva: Top Gun -tähdet Val Kilmer ja Tom Cruise ovat selvästi hyvää pataa keskenään

17.06.2022 11:50 Muropaketin toimitus

Val Kilmer on lähettänyt Tom Cruiselle rakkaita terveisiä Instagramissa.

Vuoden 1986 Top Gun – lentäjistä parhaat -elokuvasta tuttu Tom ”Iceman” Kazansky oli mukana toukokuussa ensi-iltansa saaneessa Top Gun: Maverick -jatko-osassa. Tarinan painopisteiden ja osittain varmasti myös syöpää sairastaneen näyttelijä Val Kilmerin terveydentilan takia Icemanin rooli oli kuitenkin elokuvassa kohtalaisen pieni.

Val Kilmerille lyhytkin paluu Icemanin rooliin oli selvästi tärkeä tilaisuus, sillä nyt Kilmer on hehkuttanut Top Gun: Maverickia ja vastanäyttelijäänsä Tom Cruisea Instagramissa julkaisemansa yhteiskuvan saatesanoissa.

”Tulen aina olemaan siipimiehesi”, Kilmer lupasi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Val Kilmer (@valkilmerofficial) jakama julkaisu

Myös ohjaaja Joseph Kosinski on tuonut julkisuudessa ilmi, miten läheisiä Val Kilmer ja Tom Cruise yhä edelleen ovat:

”Kun näkee miten paljon he kunnioittavat toisiaan näyttelijöinä ja miten heidän ystävyytensä on kehittynyt 36 vuoden aikana – se heijastuu suoraan siihen, mitä elokuvan kohtauksessa nähdään. Nämä huippunäyttelijät tekivät todella kauniin kohtauksen, joka on todella tärkeä elokuvassa. Se oli todella tunteikas päivä Top Gun: Maverickin kuvauksissa”.

Val Kilmer menetti äänensä kurkkusyövälle – Top Gun: Maverickin ohjaaja kertoi, millaista Icemanin kohtauksen tekeminen sen jälkeen oli

Ja jo viime syksynä tuottaja Jerry Bruckheimer painotti, miten tärkeää Tom Cruiselle oli saada juuri Val Kilmer takaisin rooliinsa Top Gun -jatko-osassa:

”Me kaikki tahdoimme Valin mukaan, mutta Tom oli liikkeellepaneva voima. Se oli suorastaan ehto – Valin oli oltava mukana, jotta hän suostuu tekemään toisen Top Gun -elokuvan.”

Tom Cruiselle oli hyvin tärkeää saada juuri Val Kilmer mukaan Top Gun 2:een