Uusimmat

Kuva: Uuden Batman-elokuvan suomalaisjuliste on kuin sarjamurhaajaleffan mainos

28.01.2022 08:29 Muropaketin toimitus

The Batman

Uuden The Batman -elokuvan suomalaisjuliste tuo mieleen Sevenin ja muut sarjamurhaajaelokuvat, ja se tuskin on sattumaa.

Matt Reevesin ohjaamaa ja (toivottavasti) maaliskuun alussa elokuvateattereihin saapuvaa The Batmania mainostetaan Suomessa näin rosoisella julisteella:

The Batman

Julisteeseen on nostettu mukaan The Batmanin keskeisimmät hahmot: Bruce Wayne / Batman (Robert Pattinson), Arvuuttaja (Paul Dano), Pingviini (Colin Farrell) ja Selina Kyle / Kissanainen (Zoë Kravitz).

Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Vartioidessaan kahden vuoden ajan kaupungin katuja Batmanin hahmossa (Robert Pattinson), kylväen samalla kauhua rikollisten keskuuteen, Bruce Wayne on vajonnut syvälle Gotham Cityn varjoihin. Tukenaan vain muutama luotettu liittolainen—Alfred Pennyworth (Andy Serkis) ja komisario James Gordon (Jeffrey Wright)—tämä yksinäinen oikeuden puolustaja on ottanut tehtäväkseen toimia korruptoituneen hallinto- ja valtakoneiston vastustajana ja kaupungin asukkaiden ainoana koston välineenä.

Kun tuntematon tappaja kohdistaa sadistisen juonensa Gothamin eliittiin, arvoituksellisten vihjeiden vana johdattaa maailman parhaan etsivän tutkimusmatkalle alamaailmaan, missä hän kohtaa monia värikkäitä hahmoja, kuten Selina Kyle/Kissanainen (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/Pingviini (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) ja Edward Nashton/Arvuuttaja (Paul Dano). Kun todisteet alkavat osoittaa yhä lähemmäs tiettyjä tekijöitä ja salajuonen todelliset mittasuhteet alkavat paljastua, Batmanin on hankittava uusia ystäviä, paljastettava syyllinen ja kitkettävä vehkeilijät Gotham Cityä pitkään piinanneesta mädännäisten vallanpitäjien verkostosta.