Kuva: Uuden Bond-elokuvan julisteisiin ei jakseta enää panostaa, eikä se ole kyllä mikään ihme

08.03.2021 07:40 | Muropaketin toimitus

Daniel Craigin viimeisen Bond-elokuvan, 007: No Time to Die, ensi-ilta siirtyy, siirtyy ja siirtyy.

Cary Fukunagan ohjaaman 007: No Time to Dien ”uusin” juliste on vanhan kierrätystä. Jo valmiiksi laiskaa photoshoppausta huokuvaan lakanaan on päivitetty elokuvantuorein julkaisuajankohta, mutta muuten mennään vanhalla kaavalla.

Ratkaisu on ehkä laiska tai tylsä, mutta ei mikään ihme.

Mitä sitä nyt suotta laittamaan paukkuja mainoskampanjaan, kun tosiasiassa ei ole mitään varmuutta siitä, toteutuuko edes lokakuun ensi-ilta. Fukunagan leffaa kaupiteltiin jo suoratoistopalveluihin, mutta niin suolaisella hintalapulla, ettei kauppoja syntynyt. Niinpä 007-seikkailu julkaistaan nimenomaan teatterilevityksellä, ja vasta sitten kun koronapandemia sen sallii – eikä kukaan tietenkään tiedä varmaksi, milloin se tapahtuu.

Nykyisellä aikataulullaan No Time to Die on jo melkein kaksi vuotta alkuperäisestä aikataulustaan jäljessä.

007 No Time To Die -elokuvassa ”Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.”

Rooliinsa vielä kerran palaavan Daniel Craigin lisäksi elokuvaa tähdittävät Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright ja Ralph Fiennes.

Muropaketin uusimmat