Kuva: Uusi Batman-elokuva on vihdoinkin saatu kuvattua – Robert Pattinsonin yön ritari on jotain ihan muuta kuin Ben Affleckin versio

14.03.2021 09:00 | Muropaketin toimitus

Koronavirus on jarruttanut The Batman -elokuvan tekemistä useaan otteeseen ja monin tavoin. Nyt kuvaukset on kuitenkin saatu vihdoinkin valmiiksi.

Cloverfieldistä ja Apinoiden planeetta -elokuvista tuttu Matt Reeves on iloinnut virstanpylvään saavuttamista Twitterissä seuraavalla kuvalla:

Mahdollista ja jopa todennäköistä on, että The Batmaniin kuvataan vielä lisäkohtauksia Hollywood-spektaakkeleille ominaisesti, mutta silti isoin urakka on nyt paketissa.

Ensi-iltansa maaliskuussa 2022 saavan The Batmanin nimiosaa esittää Robert Pattinson, joka peri roolin Ben Affleckilta. Uudessa elokuvassa keskitytään yön ritarin alkuaikoihin: Bruce Wayne on jo ryhtynyt Batmaniksi, mutta on vielä kaukana siitä kaiken nähneestä konkarista, jota Affleck tulkitsi.

The Batmanin muita keskeisiä näyttelijöitä ovat Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis ja Colin Farrell.

Elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin jo viime elokuussa, kun kuvaukset olivat vielä pahasti kesken. Se keräsi supersankarikansassa enimmäkseen innostuneen vastaanoton.