Uusimmat

Kuva: Uusi Robin Hood -elokuva tulossa – tältä Kingsman-tähti näyttää Sherwoodin henkipaton roolissa

03.05.2018 07:10 Muropaketin toimitus

Edellisestä eli Ridley Scottin ohjaamasta ja Russell Crowen tähdittämästä Robin Hood -elokuvasta on kulunut jo kahdeksan vuotta. On siis korkea aika palauttaa legendaarinen brittisankari valkokankaalle uuden version muodossa.

Summit Entertainment on julkaissut nyt kaksi julistetta uudesta Robin Hood -elokuvasta, joka tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Robin Hood. Julisteissa poseeraavat Taron Egertonin (Kingsman-elokuvat) esittämä Robin Hood ja Jamie Foxxin (Django Unchained) Pikku-John.

Elokuvan muissa avainrooleissa nähdään Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Eve Hewson (Bridge of Spies), Tim Minchin (Californication) ja Paul Anderson (Peaky Blinders, The Revenant).

Kuten oheisista julisteistakin voi päätellä, on uusi Robin Hood edeltäjiään ”synkempi ja särmikkäämpi”. Elokuvan ohjauksesta vastaa lähinnä tv-sarjojen parissa kunnostautunut Otto Bathurst.

Robin Hood saapuu elokuvateattereihin marraskuussa. Ensimmäisen trailerin julkaisusta ei ole vielä uutisoitu, mutta voisimme kuvitella sen olevan luvassa joko lähipäivinä tai -viikkoina.