Uusimmat

Kuvat: Alien hyökkää heinäkuussa Deadpoolin ja muiden Marvel-sankareiden kimppuun

12.06.2024 10:03 Muropaketin toimitus
Aliens

Kuva: MTV3

Alien pääsee irti elokuvateattereissa seitsemän vuoden tauon jälkeen, kun Alien: Romulus saa ensi-iltansa elokuussa. Valkokankaan lisäksi xenomorphit mellastavat tänä kesänä myös Marvelin sarjakuvissa.

Marvelin uusi minisarja Aliens vs. Avengers käynnistyy elokuussa. Asetelmaa pohjustetaan jo heinäkuussa uusilla vaihtoehtoisilla kansikuvilla, joissa Marvelin supersankarit saavat avaruushirviöt vastaansa.

Alta löytyvissä kansikuvissa tukalaan tilanteeseen ovat joutuneet Hämähäkkimies, Kuuritari, Deadpool, Hulktar ja Feenix, joka tuskin on hätää kärsimässä, onhan Ryhmä-X taistellut Alieneita matkivia Niljahirviöitä vastaan jo vuosikymmenten ajan…

Kuvat ovat saatavilla jenkkimarkkinoiden Marvel-lehdissä seuraavalla aikataululla:

  • DEADPOOL #4 MARVEL VS. ALIEN  – 3.7.2024
  • AMAZING SPIDER-MAN #53  – 10.7.2024
  • PHOENIX #1 – 17.7.2024
  • VENGEANCE OF THE MOON KNIGHT #7 – 24.7.2024
  • SENSATIONAL SHE-HULK #10 – 14.8.2024

Neliosaisen Aliens vs. Avengers -tarinan on kirjoittanut Marvelin tämän hetken ykköstykki Jonathan Hickman ja kuvittanut Esad Ribić. Suomeksi tarina on tuskin nykyisellä tarjonnalla kääntymässä, mutta aiheesta kiinnostuneet voivat hankkia numerot joko alan liikkeistä, digitaalisesti tai odottaa julkaisua Marvel Unlimited -palvelussa.

Suomessa ainoa säännöllisesti ilmestyvä Marvel-julkaisu on Spider-Man-lehti. Tänä vuonna Marvel-faneille julkaistiin kevätkaudella Daredevil-kokoelma Kiirastuli, ja seuraavaksi on luvassa Tohtori Outoa ja Ikuisuuden rautahanskaa.

Spider-Man jatkaa Suomessa ensi vuonnakin – myös muuta Marvel-sarjakuvaa tulossa

Marvel vs Alien

Kuva: © Marvel

Marvel vs Alien

Kuva: © Marvel

Marvel vs Alien

Kuva: © Marvel

Marvel vs Alien

Kuva: © Marvel

Marvel vs Alien

Kuva: © Marvel

Muropaketin uusimmat