Kuvat: Dolph Lundgren melkein tappoi Sylvester Stallonen – mutta kyllä kannatti: ”Siitä tuli paras nyrkkeilyottelu, mitä elokuvissa on ikinä nähty”

05.06.2020 08:02 | Muropaketin toimitus

Rocky Balboan ja Ivan Dragon ottelu Rocky IV:ssa oli yksi 1980-luvun kuuluisimmista toimintakohtauksista. Nyt Rocky-tähti Sylvester Stallone on muistellut, millaista sen tekeminen oli.

Vuosi sitten Sylvester Stallone kertoi Rocky IV:n loppuottelun aiheuttaneen hengenvaarallisen tilanteen:

Dolph Lundgren melkein tappoi Sylvester Stallonen, näyttelijä paljasti Cannesissa – “Olin tehohoidossa neljä päivää”

Vaan mitäs pienistä.

Nyt Sylvester Stallone on nimittäin hehkuttanut, miten hienoa Dolph Lundgrenin kanssa oli pätkiä toista pannuun. Instagramissa julkaisemassaan nostalgisessa kuvakimarassa Stallone myös kehui Rocky IV:n viimeistä ottelua ”parhaaksi nyrkkeilymatsiksi mitä elokuvissa on tehty”.

Rocky ja Drago kohtasivat pitkän tauon jälkeen Creed II:ssa vuonna 2018. Ei kuitenkaan ihan sillä tavalla, kuin Stallone olisi halunnut:

Sylvester Stallone oli “aivan järkyttynyt” siitä, miten Rockya ja Ivan Dragoa kohdeltiin uudessa Creed-elokuvassa

Rocky on vuosikymmentenkin jälkeen Sylvester Stallonen tunnetuin roolihahmo – toki Rambon ohessa – eikä näyttelijä halua millään pistää hanskoja naulaan: Stallonen on mukana uudessa Rocky-dokumenttielokuvassa ja on myös vihjaillut palaavansa rooliin valkokankaallakin, ei kuitenkaan Creed III:ssa.

Traileri: Sylvester Stallone toimii kertojaäänenä uudessa syväluotaavassa Rocky-dokumentissa

Sylvester Stallone ei todellakaan osaa jättää Rockya taakseen – Vihjaili taas uudesta elokuvasta