Uusimmat

Kuvat: Jar Jar Binks oli melkein mukana Disneyn uutuuselokuvassa – sitten tilalle otettiin toinen laajalti haukuttu inhotus

06.06.2022 08:29 Muropaketin toimitus

Toukokuun lopulla Disney+:ssa julkaistu Tikun ja Takun pelastuspartio vilisi cameoita. Yksi odottamattomimmista vierailijoista oli ”ruma Sonic”.

Kuten ainakin videopelifanit varmasti vielä hyvin muistavat, vuoden 2020 Sonic the Movien ensimmäinen traileri esitteli ihan eri näköisen vauhtisiilin kuin mikä valmiissa elokuvassa esiintyi.

Tähän malliin:

Sonic the Movie

”Ugly Sonic” eli ”ruma Sonic” hyllytettiin, kun hahmo haukuttiin kummallisine hampaineen syvimpään helvettiin.

Fanien kritiikki meni perille – Sonic the Movien vauhtisiilin ulkomuotoa muutetaan

Tikun ja Takun pelastuspartio kaivoi Sonic-paran naftaliinista. Läheltä kuitenkin piti, ettei Sonicin tilalla Takun messukaverina nähty toista laajalti parjattua hylkiötä: luonnoskuvat paljastavat Star Wars -hahmo Jar Jar Binksin olleen ensisijainen valinta Takun messukaveriksi.

Taiteilija Simeon Wilkins jakoi seuraavat kuvat Instagramissa viikonloppuna. Kieltämättä Jar Jarin paluu olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mutta hyvät naurut irtosi toki myös Sonicista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Simeon Wilkins (@robotoperator) jakama julkaisu

Muropaketin arviossa Tikun ja Takun pelastuspartio paljastui yllättävänkin hyväksi viihteeksi, vaikka täysiä pisteitä ei irronnutkaan:

”Yksityiskohtiensa runsauden vuoksi Tikun ja Takun pelastuspartio on hauskaa ajanvietettä lähes kaiken ikäisille katsojille, joskin siitä varmastikin eniten irti saavat 80-luvulla lapsuuttaan eläneet katsojat. Sarkasmin sävyttämän huumorin ja metailunsa ulkopuolella elokuvan varsinainen tarinankaari jää kuitenkin köykäiseksi, kun koristeellisen pinnan alle kurkistaa hiemankin tarkemmilla linsseillä. Roger Rabbitin tyyppiseen, kaiken oveluutensa ohella myös otteessaan pitävään mysteeriin jää nimittäin vielä matkaa.”

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Uusi Tikun ja Takun pelastuspartio -elokuva on 2020-luvun Roger Rabbit, ja kolisee myös aikuiskatsojalle