Uusimmat

Kuvat: Näin erilaiselta Anya Taylor-Joy näyttää uuden Mad Max -elokuvan Furiosana

08.08.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Anya Taylor-Joy esittää Furiosassa nuorempaa versiota Charlize Theronin Mad Max: Fury Road -elokuvassa tutuksi tekemästä hahmosta.

Anya Taylor-Joy on kuvankaunis näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa Musta kuningatar -sarjasta ja The Northman -elokuvasta. Hän esittää pääosaa George Millerin ohjaamassa Furiosassa, joka kertoo Mad Max: Fury Road -elokuvasta tutun hahmon nuoremmasta versiosta.

Furiosan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja Daily Mail on saanut napattua muutamia kuvia Taylor-Joysta roolihahmossaan. Hänen Furiosansa on kaukana siitä eteerisen kauniista näyttelijästä, millaisena Taylor-Joy on normaalisti totuttu näkemään.

Miller siis tekee Taylor-Joylle saman kuin Furiosaa Mad Max: Fury Roadissa esittäneelle Charlize Theronille: kiinnittää rooliin äärimmäisen kauniin näyttelijän ja koittaa tehdä tästä vähemmän kauniin.

Katso kuvat Furiosan kuvauksista tästä twiitistä:

Furiosa saa ensi-iltansa näillä näkymin toukokuussa 2024. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Chris Hemsworth ja Tom Burke. Myös kuvankaunis Hemsworth on maskeerattu elokuvassa lähes tunnistamattomaksi.